Македонија

Македонија

Актуелно

Поврзување на бизнисот и информатичката технологија - главна тема на годинашната Microsoft конференција Од денес започнува регистрацијата за Microsoft конференцијата Визија: Reloaded, најголемиот  и најзначајниот...