Иновативни компании

Иновативни компании

Актуелно

Стопанска банка АД – Скопје, холандскиот технолошки гигант Philips и малопродажниот ланец за техника во Македонија – Техномаркет отворија уникатна интернет продавница Во оваа веб-продавница...