Thursday, 23 November, 2017

tip of the week
TIP OF THE WEEK од денеска е на најпопуларната платформа за креативни проекти Kickstarter
cvetojevic
Хрватскиот бизнис ангел Саша Цветојевиќ ќе го освојува регионот со логистичка платформа за е-трговија
VolvoUber
Uber купува 24.000 беспилотни автомобили од Волво
Воведете систем на ментори за забрзан развој на вработените во вашата фирма
Воведете систем на ментори за забрзан развој на вработените во вашата фирма
Pod Glaven Slider Rotator na baneri

Што прави светот?

ARKUP е пловечка куќа отпорна на урагани

Годинава видовме какви ефекти може да имаат силните урагани. Харви и Ирма се само некои од бурите кои уништија илјадници домови, но архитекти сега направија нов тип куќа со соларно напојување која ќе може да издржи бури и раст на нивото на... Read more

Технологија

2017 Иновативност. Сите права се задржани.