Vitaminka naslovna

vrabotuvanje
Отворање 980 мали бизниси со Програмата за вработување 2018
10-i-50-denari
НБРМ претстави како ќе изгледаат новите полимерни банкноти од 10 и 50 денари
Screenshot_4
Crosspoint се водоотпорни чорапи за авантуристи кои сакаат природа
technologicsl wolrd
АНАЛИЗА: Кои се долгорочните ефекти од живеењето во технолошки свет?
FITR 23.03-21.03.2018

Што прави светот?

Уганда сака да воведе данок за користење социјални медиуми

Престедателот на Уганда, Јовери Мусевени, изјави дека планира да воведе даноци на платформите за социјални медиуми затоа што луѓето ги користат главно за да озборуваат и да шират невистини. Сега тие планови ги потврдија и од владата на Уган... Прочитај повеќе

Технологија

2017 Иновативност. Сите права се задржани.