salt
Научници сакаат да ја разладат Земјата со помош на сол
vasil stojcev_inhouse galley
Македонската апликација InHouse Gallery овозможува визуелизација на уметнички дела во вашиот дом
ericsson_milanovic1-191113
Ericsson Nikola Tesla ќе раководи со технолошки парк во Осијек вреден 2,5 милиони евра
korea 2
Јужна Кореја ќе им ги исклучува компјутерите на луѓето за да си заминат од работа
FITR 23.03-21.03.2018

Технологија

2017 Иновативност. Сите права се задржани.