Зошто летово во Охрид задолжително треба да имате Американ Експрес картичка?

  Одлична вест за сите кои користат Американ Експрес е дека во Охрид навистина има многу места каде што е прифатена картичката и притоа да добијат поврат на средства!

  AmEx2Летната сезона започна! Македонскиот туристички бисер- Охрид веќе е полн со туристи и според сите најави претстои одлична туристичка сезона. Пред да го планирате Вашето патување во Охрид, освен временската прогноза, многу е важно да знаете каде се можете да плаќате со картичката Американ Експрес и притоа да добивате поволности од програмата „Твој бонус“.

  Оваа програма обезбедува поврат на средства при секое купување, независно од бројот на трансакции и износот при купување. Секогаш кога имателите на картичката Американ Експрес ќе ја искористат кај некој од брендови-партнери во оваа програма, тие добиваат од 2,5% до 15% бонус на потрошената сума. Во оваа програма нема ограничување на производите кои сакате да ги купите, нема минимален износ на пазарење и нема лимит на бонусот кој го добивате користејќи ја картичката.

  OhridОдлична вест за сите кои користат Американ Експрес е дека во Охрид навистина има многу места каде што е прифатена и притоа да добијат поврат на средства.

  Од Силк Роуд Банка, која е единствен овластен издавач на овој престижен бренд на платежни картички за Македонија, велат дека трговците и угостителите во овој туристички  град ја препознаваат вредноста на овој картичен бренд и програмата “Твој Бонус“ заради големиот проток на луѓе и нивниот интерес за користење на Американ Експрес.

  Во Охрид имаме долга листа на партнери во Твој бонус, од ресторани, кафе-барови и хотели до продавници за накит, спортска опрема, оптика, часовници, козметика и т.н.“, велат од Силк Роуд Банка.

  Каде се може да се искористат предностите од програмата „Твој бонус“во Охрид?

  – Ресторан Котва

  -Пицерија Коза Ностра

  – Пица Немо

  – Ресторан Света Софија

  – Бар Куба Либре

  – Ресторан „Острово“

  – Ресторан „Потпеш“

  – Ресторан Далга

  – Ресторан Stazione

  – Хотел Милениум Палас

  – Хотел Тино

  – Златара Филип

  – Охридски бисер

  – Антика бисери

  – JUVENA PERFUMES

  – B-WATCH

  – ELIKSIR EXCLUSIVE

  – Дуки Дасо

  – Мега Спорт

  – Техномаркет

  – Оптика Центар

  – Вип

  – Окта

  Уживајте во летото со Американ Експрес!

   

  SHARE